ქეთევან წულაია

fullDate

ჯვარედინი დაბინძურების პრევენცია

სურსათის უვნებლობის საუკეთესო პრაქტიკის უზრუნველსაყოფად, საჭიროა სასურსათო ჯაჭვში ჩართული ორგანიზაცია იყენებდეს ჯვარედინი დაბინძურების პრევენციის, კონტროლისა და გამოვლენისათვის საჭირო პროგრამებს.

სურსათის უვნებლობის ასეთი პროგრამები უნდა მოიცავდნენ ფიზიკური დაბინძურებით, ალერგენებით და მიკრობიოლოგიური დაბინძურებით თავიდან აცილების ღონისძიებებს.

ჩვენი ორგანიზაციის სურსათის უვნებლობის კონსულტანტმა - ქეთევან წულაიამ - მოგიმზადეთ ჯვარედინი დაბინძურების პრევენციის რეკომენდაციები საზოგადოებრივი კვების ობიექტებისთვის. ეს რეკომენდაციები დაგეხმარებათ კონკრეტულ შემთხვევებში თავიდან აირიდოთ ჯვარედინი დაბინძურება.

რეკომენდაციების გამოყენებით, თქვენ ასევე შეძლებთ მოახდინოთ ISO 22002-1 სტანდარტის მე-10 პუნქტთან შესაბამისობის დემონსტრირება და გააუმჯობესოთ თქვენი სამზარეულოს სურსათის უვნებლობის წინასწარი პროგრამები (PRPs).

დარეგისტრირდით და გადაიწერეთ რეკომენდაციები უფასოდ.

ISO Consulting - Professionals for Professionals

    336
    0