top of page
Writer's pictureVano Didberidze

HACCP ტრენინგი ღვინის საწარმოებისთვის


2016 წლის 25-26 ივლისს, კომპანია „შატო მუხრანის“ მენეჯმენტისთვის ჩატარდა მოდიფიცირებული ტრენინგი „HACCP - პრინციპები, ინტერპრეტაცია და გამოყენება“.


HACCP სისტემის მოდიფიცირებული ტრენინგი მომზადდა სპეციალურად კომპანია „შატო მუხრანის“ ტექნოლოგიური სქემის შესაბამისად, რათა ტრენინგის შემდეგ ყველა თანამშრომლისთვის ნათელი ყოფილიყო სურსათის უვნებლობის და HACCP-ის სპეციფიკური ასპექტები მათ ტექნოლოგიურ ციკლში. ტრენინგის დროს HACCP-ის ჯგუფის წევრებს საშუალება ჰქონდათ განეხილათ ტექნოლოგიური ციკლი, გაეანალიზებინათ მათ საქმიანობასთან დაკავშირებული სურსათის უვნებლობის საფრთხეები, შეეფასებინათ მათი არსებული პრაქტიკა სტანდარტის მოთხოვნებთან და განესაზღვრათ სამომავლო ქმედებები HACCP და სურსათის უვნებლობის მენეჯმენტის სისტემის გასაუმჯობესებლად.


Lloyd’s-ის სატრენინგო პაკეტები იძლევა ასეთი მოდიფიცირების საშუალებას კომპანიის საქმიანობის შესაბამისად. ტრენინგები გამოირჩევა მათი უნიკალურობით. ტრენინგზე საკითხები და ქეისები განხილულია არა ზოგადად პროცესების და საქმიანობის შესახებ, არამედ კონკრეტულად ორგანიზაციისთვის.


"ISO Consulting" მადლობას უხდის კომპანია „შატო მუხრანს“ და მის მენეჯმენტს შედეგიანი თანამშრომლობისათვის.





კატეგორიები

HACCP ქოუჩის პროექტი

შესანიშნავი შესაძლებლობა HORECA სექტორში ჩართული ორგანიზაციებისთვის, რათა დანერგონ HACCP სისტემა საკუთარ ობიექტზე. პროექტის 80% დაფინანსებულია USDA-ს მიერ. 

ჩვენი მომსახურება

საერთაშორისო სტანდარტები

საერთაშორისო სტანდარტები შემუშავებულია კონსენსუსის საფუძველზე და შემოღებულია გამოსაყენებლად  სხვადასხვა დაინტერესებული ჯგუფების მიერ.

ბიზნესის შედეგიანობის

გასაუმჯობესებლად

უვნებელი სურსათის მისაწოდებლად

ეკოლოგიურად სუფთა და უსაფრთხო გარემოს შესაქმნელად

ტრენინგები

როგორც ბრიტანული, ორ ნახევარ საუკუნეზე მეტი ისტორიის მქონე ორგანიზაციის, Lloyd's-ის ოფიციალური პარტნიორი საქართველოში, ჩვენ გთავაზობთ Lloyd's-ის ლონდონის აკადემიის მიერ მომზადებულ სატრენინგო პაკეტებს, რომლებიც ცნობილია, როგორც შედეგზე ორიენტირებული ტრენინგები და აღიარებულია IRCA (სერტიფიცირებული აუდიტორების საერთაშორისო რეგისტრი) მიერ.

ხარისხის მენეჯმენტის

სისტემები

ბიზნესის გაუმჯობესება

სურსათის უვნებლობა

შრომის ჰიგიენა და

უსაფრთხოება

გარემოს მენეჯმენტი და ენერგოეფექტურობა

ინფორმაციის უსაფრთხოება

bottom of page