თბილისის საჯარო საბავშვო ბაგა-ბაღების სამზარეულოს პერსონალის გადამზადება დაიწყო

2016 წლის 5 ნოემბერს თბილისის ბაგა‐ბაღების სამზარეულოებში დასაქმებული თანამშრომლებისთვის "სურსათის ჰიგიენის წესების" ტრენინგები დაიწყო. პირველი ტრენინგი ჩატარდა დიდუბე-ჩუღურეთის რაიონის ბაგა-ბაღების თანამშრომლებისთვის.


ISO Consulting-ის მიერ გადამზადდება თბილისის ყველა საჯარო საბავშვო ბაგა-ბაღის სამზარეულოს პერსონალი. ამისათვის ჩვენი "სურსათის ჰიგიენის წესების" ტრენინგი მოდიფიცირებულ და ადაპტირებულ იქნა საბავშვო ბაგა-ბაღების თავისებურებებზე. ტრენინგი მოიცავს ისეთ მნიშვენლოვან საკითხებს, როგორიცაა:

  • ბაგა-ბაღებში სურსათის უვნებლობის მნიშვნელოვნება

  • კონტამინაციის სახეობები და წყაროები,

  • სურსათის მიღებით გამოწვეული დაავადებები,

  • სურსათში არსებული საფრთხეები,

  • ბაგა-ბაღების სამზარეულოს პერსონალის ჰიგიენა და სანიტარიის წესები (სამზარეულოს რეცხვა, დეზინფექცია, ნარჩენების მენეჯმენტი, მავნებლების მენეჯმენტი, პერსონალის პირადი ჰიგიენა, ვიზიტორების კონტროლი და სხვა).

ტრენინგს ატარებდა ჩვენი კომპანიის კონსულტანტი, ექიმი-ჰიგიენისტი, მედიცინის PhD, ISO 22000 წამყვანი აუდიტორი და ბრიტანული ორგანიზაცია Lloyd's-ის ტრენერი მზია კუზნეცოვა.

სამომავლოდ დაგეგმილია ბაგა-ბაღებში HACCP პრინციპების რეალიზება, რომელიც მოიცავს სამზარეულოში პროცესების კონტროლის მეთოდების განსაზღვრას და უზრუნველყოფას, რაც მნიშვნელოვანია ბავშვებისთვის უვნებელი სურსათის მისაწოდებლად.


თვალი გვადევნეთ Facebook, რათა შეიტყოთ მეტი !

ბოლო სიახლეები
არქივი
ტეგები
  • Facebook Basic Square
თვალი ადევნეთ ...

T:  +995 32 210 45 77

D: +995 593 118113

გვიპოვეთ სიციალურ ქსელებში...

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

თორნიკე ერისთავის ქ. #6,  0101, თბილისი, საქართველო

© 2018 by The ISO Consulting. All rights reserved.