HACCP სისტემა HoReCa სექტორში
საქართველოს მთავრობის 2019 წლის 26 აგვისტოს #173 დადგენილებაში შესული ცვლილებების შესაბამისად, 2021 წლის პირველი ივნისიდან საქართველოში, HoReCa სექტორში რეგისტრირებული ნებისმიერი ბიზნესოპერატორი, რომელიც ახორციელებს სურსათის გადამუშავებას ან მიწოდებას (რესტორნები, სასადილოები, კაფე-ბარები და სხვა), ვალდებულია დანერგოს HACCP სისტემა.
რას მოიცავს HACCP სისტემა და რა სპეციფიკური მოთხოვნები უნდა დააკმაყოფილონ HoReCa-ს სექტორის წარმომადგენლებმა სისტემის დანერგვის დროს?
ISO Consulting-ის სურსათის უვნებლობის კონსულტანტი, HACCP სისტემის, FSSC 22000 და BRC სქემების წამყვანი აუდიტორი - გვანცა ქორაია გაგაცნობთ HACCP სისტემის თავისებურებებს საზოგადოებრივი კვების (რესტორნები, კაფე-ბარები და სხვა) ობიექტებისათვის.
ISO Consulting - Professionals for Professionals
Comments