HACCP სისტემა HoReCa სექტორში

საქართველოს მთავრობის 2019 წლის 26 აგვისტოს #173 დადგენილებაში შესული ცვლილებების შესაბამისად, 2021 წლის პირველი ივნისიდან საქართველოში, HoReCa სექტორში რეგისტრირებული ნებისმიერი ბიზნესოპერატორი, რომელიც ახორციელებს სურსათის გადამუშავებას ან მიწოდებას (რესტორნები, სასადილოები, კაფე-ბარები და სხვა), ვალდებულია დანერგოს HACCP სისტემა.


რას მოიცავს HACCP სისტემა და რა სპეციფიკური მოთხოვნები უნდა დააკმაყოფილონ HoReCa-ს სექტორის წარმომადგენლებმა სისტემის დანერგვის დროს?

ISO Consulting-ის სურსათის უვნებლობის კონსულტანტი, HACCP სისტემის, FSSC 22000 და BRC სქემების წამყვანი აუდიტორი - გვანცა ქორაია გაგაცნობთ HACCP სისტემის თავისებურებებს საზოგადოებრივი კვების (რესტორნები, კაფე-ბარები და სხვა) ობიექტებისათვის.




ISO Consulting - Professionals for Professionals

თვალი გვადევნეთ Facebook, რათა შეიტყოთ მეტი !

ბოლო სიახლეები
არქივი
ტეგები
  • Facebook Basic Square
თვალი ადევნეთ ...

გვიპოვეთ სიციალურ ქსელებში...

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

თორნიკე ერისთავის ქ. #6,  0101, თბილისი, საქართველო

© 2018 by The ISO Consulting. All rights reserved.