HACCP - პრინციპები, ინტერპრეტაცია და გამოყენება

ტრენერი - ქეთევან წულაია

თქვენ გჭირდებათ წინამდებარე კურსი, თუ . . .

  • თქვენ მუშაობთ სასურსათის წარმოებაში და არ იცნობთ HACCP პრინციპებს

  • ​თქვენ გსურთ შეიმუშაოთ და დანერგოთ კოდექს ალიმენტარიუსის და მენეჯმენტის სისტემის პრინციპებზე დაფუძნებული HACCP-ის მტკიცე სისტემა.

თქვენ შეისწავლით . . .

  • კოდექს ალიმენტარიუსის მოთხოვნებზე დაფუძნებულ HACCP პრინციპებს და მათ პრაქტიკულ გამოყენებას

  • HACCP სისტემის ჩამოყალიბების, დანერგვის და შენარჩუნების პოტენციურ სარგებელს და მოსალოდნელ სირთულეებს

  • როგორ შეუთავსოთ HACCP სისტემა ისო 9001 და ისო 22000 სტანდარტებზე დაფუძნებულ მენეჯმენტის სისტემებს

  • როგორ განახორციელოთ სურსათის უვნებლობის რისკების შეფასება შედეგიანად და მოახდინოთ კონტროლის ღონისძიებების კატეგორიზაცია.

თქვენ დაგჭირდებათ . . . 

  • სასურსათო ჯაჭვში მუშაობის გამოცდილება

თქვენი ტრენინგების კურსის შემდგომი განვითარება . . .

სამუშაო ენა

ქართული

რეგისტრაცია
მონაწილეობის მისაღებად საჭიროა ონლაინ რეგისტრაცია.
რეგისტრაციის შემდეგ მიიღებთ ინვოისს და ტრენინგის პროგრამას.
სპეციალურად თქვენი ორგანიზაციისათვის 

ჩვენი ნებისმიერი ტრენინგი შესაძლებელია ჩატარდეს თქვენს ორგანიზაციაში, მოთხოვნის შესაბამისად.

თქვენი საჭიროების და ჩვენი გამოცდილების გათვალისწინებით, ჩვენ მოგიმზადებთ თქვენს ბიზნეს-საქმიანობაზე მოდიფიცირებულ ტრენინგს, სადაც თემები და ქეისები განიხილება, მხოლოდ, თქვენი ბიზნეს-პროცესებისა და საქმიანობის სფეროს შესაბამისად.

დაგვიკავშირდით დღესვე, რათა შეიტყოთ მეტი >>

NEW Logo ISO-jpg 7.png

...პროფესიონალები პროფესიონალებისთვის.