HACCP პრინციპები, ინტერპრეტაცია და გამოყენება

სურსათის უვნებლობა

120 € (ექვივალენტი ლარში)

8 საათი

დარეგისტრირდით უახლოეს კურსზე >>>

თქვენ გჭირდებათ წინამდებარე კურსი, თუ . . .

  • თქვენ მუშაობთ სასურსათის წარმოებაში და არ იცნობთ HACCP პრინციპებს

  • ​თქვენ გსურთ შეიმუშაოთ და დანერგოთ კოდექს ალიმენტარიუსის და მენეჯმენტის სისტემის პრინციპებზე დაფუძნებული HACCP-ის მტკიცე სისტემა.

თქვენ შეისწავლით . . .

  • კოდექს ალიმენტარიუსის მოთხოვნებზე დაფუძნებულ HACCP პრინცეპებს და მათ პრაქტიკულ გამოყენებას

  • HACCP სისტემის შემუშავების, დანერგვის და შენარჩუნების პოტენციურ სარგებელს და მოსალოდნელ სირთულეებს

  • როგორ შეუთავსოთ HACCP სისტემა ისო 9001 და ისო 22000 სტანდარტებზე დაფუძნებულ მენეჯმენტის სისტემებს

  • როგორ განახორციელოთ სურსათის უვნებლობის რისკების შეფასება შედეგიანად და მოახდინოთ კონტროლის ღონისძიებების კატეგორიზაცია.

თქვენ დაგჭირდებათ . . . 

  • სასურსათო ჯაჭვში მუშაობის გამოცდილება

თქვენი ტრენინგების კურსის შემდგომი განვითარება . . .

სამუშაო ენა
ქართული
რეგისტრაცია
ტრენინგში მონაწილეობის მისაღებად საჭიროა ონლაინ რეგისტრაცია.

დარეგისტრირდით უახლოეს კურსზე >>>

რეგისტრაციის შემდეგ მიიღებთ ინვოისს და ტრენინგის პროგრამას.

T:  +995 32 210 45 77

D: +995 593 118113

გვიპოვეთ სიციალურ ქსელებში...

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

თორნიკე ერისთავის ქ. #6,  0101, თბილისი, საქართველო

© 2018 by The ISO Consulting. All rights reserved.