ტრენინგი “ჰიგიენა და სურსათის უვნებლობა“
„საქართველოს ტურიზმისეროვნული ადმინისტრაციის“ ორგანიზებით დაიწყო ტრენინგების სერია “ჰიგიენა და სურსათის უვნებლობა“. ტრენინგის მიზანია შიდა ტურიზმის ხელშეწყობა, კვებითი მომსახურების ხარისხის გაუმჯობესება და განკუთვნილია როგორც განთავსებისა და კვების ობიექტების წარმომადგენელთათვის, ასევე ტურიზმის სექტორში დასაქმების მსურველთათვის.
ტრენინგი სრულად დაფინანსებულია შემდეგ რეგიონებში რეგისტრირებული ბიზნეს ოპერატორებისთვის:
ქ. თბილისი - 18 - 19 აპრილი;
იმერეთის რეგიონი - 27 - 28 აპრილი
კახეთის რეგიონი - 18 - 19 აპრილი
ტრენინგის ძირითადი თემატიკები:
ინფრასტრუქტურის მოწყობა;
ჰიგიენის ნორმები;
რეცხვა-დეზინფექციის პროცედურა;
სურსათის უვნებლობა;
ალერგენების მართვა;
სამუშაო ინსტრუქციები;
საკანონმდებლო მოთხოვნები;
ტრენინგი ჩატარდებავირტუალურ ფორმატში, Zoom-ის მეშვეობით.
მონაწილეთა რაოდენობა შეზღუდულია.
ტრენინგზე მონაწილეობისმისაღებად აუცილებელია ონლაინ რეგისტრაცია.
დამატებითი კითხვებისშემთხვევაში დაგვიკავშირდით:
ISO Consulting - Professionals for Professionals
Comments