top of page

ჯვარედინი დაბინძურების პრევენცია


სურსათის უვნებლობის საუკეთესო პრაქტიკის უზრუნველსაყოფად, საჭიროა სასურსათო ჯაჭვში ჩართული ორგანიზაცია იყენებდეს ჯვარედინი დაბინძურების პრევენციის, კონტროლისა და გამოვლენისათვის საჭირო პროგრამებს.


სურსათის უვნებლობის ასეთი პროგრამები უნდა მოიცავდნენ ფიზიკური დაბინძურებით, ალერგენებით და მიკრობიოლოგიური დაბინძურებით თავიდან აცილების ღონისძიებებს.


ჩვენი ორგანიზაციის სურსათის უვნებლობის კონსულტანტმა - ქეთევან წულაიამ - მოგიმზადეთ ჯვარედინი დაბინძურების პრევენციის რეკომენდაციები საზოგადოებრივი კვების ობიექტებისთვის. ეს რეკომენდაციები დაგეხმარებათ კონკრეტულ შემთხვევებში თავიდან აირიდოთ ჯვარედინი დაბინძურება.


რეკომენდაციების გამოყენებით, თქვენ ასევე შეძლებთ მოახდინოთ ISO 22002-1 სტანდარტის მე-10 პუნქტთან შესაბამისობის დემონსტრირება და გააუმჯობესოთ თქვენი სამზარეულოს სურსათის უვნებლობის წინასწარი პროგრამები (PRPs).


დარეგისტრირდით და გადაიწერეთ რეკომენდაციები უფასოდ.



ISO Consulting - Professionals for Professionals


კატეგორიები

HACCP ქოუჩის პროექტი

შესანიშნავი შესაძლებლობა HORECA სექტორში ჩართული ორგანიზაციებისთვის, რათა დანერგონ HACCP სისტემა საკუთარ ობიექტზე. პროექტის 80% დაფინანსებულია USDA-ს მიერ. 

ჩვენი მომსახურება

საერთაშორისო სტანდარტები

საერთაშორისო სტანდარტები შემუშავებულია კონსენსუსის საფუძველზე და შემოღებულია გამოსაყენებლად  სხვადასხვა დაინტერესებული ჯგუფების მიერ.

ბიზნესის შედეგიანობის

გასაუმჯობესებლად

უვნებელი სურსათის მისაწოდებლად

ეკოლოგიურად სუფთა და უსაფრთხო გარემოს შესაქმნელად

ტრენინგები

როგორც ბრიტანული, ორ ნახევარ საუკუნეზე მეტი ისტორიის მქონე ორგანიზაციის, Lloyd's-ის ოფიციალური პარტნიორი საქართველოში, ჩვენ გთავაზობთ Lloyd's-ის ლონდონის აკადემიის მიერ მომზადებულ სატრენინგო პაკეტებს, რომლებიც ცნობილია, როგორც შედეგზე ორიენტირებული ტრენინგები და აღიარებულია IRCA (სერტიფიცირებული აუდიტორების საერთაშორისო რეგისტრი) მიერ.

ხარისხის მენეჯმენტის

სისტემები

ბიზნესის გაუმჯობესება

სურსათის უვნებლობა

შრომის ჰიგიენა და

უსაფრთხოება

გარემოს მენეჯმენტი და ენერგოეფექტურობა

ინფორმაციის უსაფრთხოება

bottom of page