• ქეთევან წულაია

ჯვარედინი დაბინძურების პრევენცია


სურსათის უვნებლობის საუკეთესო პრაქტიკის უზრუნველსაყოფად, საჭიროა სასურსათო ჯაჭვში ჩართული ორგანიზაცია იყენებდეს ჯვარედინი დაბინძურების პრევენციის, კონტროლისა და გამოვლენისათვის საჭირო პროგრამებს.


სურსათის უვნებლობის ასეთი პროგრამები უნდა მოიცავდნენ ფიზიკური დაბინძურებით, ალერგენებით და მიკრობიოლოგიური დაბინძურებით თავიდან აცილების ღონისძიებებს.


ჩვენი ორგანიზაციის სურსათის უვნებლობის კონსულტანტმა - ქეთევან წულაიამ - მოგიმზადეთ ჯვარედინი დაბინძურების პრევენციის რეკომენდაციები საზოგადოებრივი კვების ობიექტებისთვის. ეს რეკომენდაციები დაგეხმარებათ კონკრეტულ შემთხვევებში თავიდან აირიდოთ ჯვარედინი დაბინძურება.


რეკომენდაციების გამოყენებით, თქვენ ასევე შეძლებთ მოახდინოთ ISO 22002-1 სტანდარტის მე-10 პუნქტთან შესაბამისობის დემონსტრირება და გააუმჯობესოთ თქვენი სამზარეულოს სურსათის უვნებლობის წინასწარი პროგრამები (PRPs).


დარეგისტრირდით და გადაიწერეთ რეკომენდაციები უფასოდ.



ISO Consulting - Professionals for Professionals


თვალი გვადევნეთ Facebook, რათა შეიტყოთ მეტი !

არქივი
ბოლო სიახლეები
ტეგები
  • Facebook Basic Square
თვალი ადევნეთ ...

T:  +995 32 210 45 77

D: +995 593 118113

გვიპოვეთ სიციალურ ქსელებში...

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

თორნიკე ერისთავის ქ. #6,  0101, თბილისი, საქართველო

© 2018 by The ISO Consulting. All rights reserved.