top of page

HACCP სისტემა HoReCa სექტორში

საქართველოს მთავრობის 2019 წლის 26 აგვისტოს #173 დადგენილებაში შესული ცვლილებების შესაბამისად, 2021 წლის პირველი ივნისიდან საქართველოში, HoReCa სექტორში რეგისტრირებული ნებისმიერი ბიზნესოპერატორი, რომელიც ახორციელებს სურსათის გადამუშავებას ან მიწოდებას (რესტორნები, სასადილოები, კაფე-ბარები და სხვა), ვალდებულია დანერგოს HACCP სისტემა.


რას მოიცავს HACCP სისტემა და რა სპეციფიკური მოთხოვნები უნდა დააკმაყოფილონ HoReCa-ს სექტორის წარმომადგენლებმა სისტემის დანერგვის დროს?

ISO Consulting-ის სურსათის უვნებლობის კონსულტანტი, HACCP სისტემის, FSSC 22000 და BRC სქემების წამყვანი აუდიტორი - გვანცა ქორაია გაგაცნობთ HACCP სისტემის თავისებურებებს საზოგადოებრივი კვების (რესტორნები, კაფე-ბარები და სხვა) ობიექტებისათვის.




 

ISO Consulting - Professionals for Professionals

კატეგორიები

HACCP ქოუჩის პროექტი

შესანიშნავი შესაძლებლობა HORECA სექტორში ჩართული ორგანიზაციებისთვის, რათა დანერგონ HACCP სისტემა საკუთარ ობიექტზე. პროექტის 80% დაფინანსებულია USDA-ს მიერ. 

ჩვენი მომსახურება

საერთაშორისო სტანდარტები

საერთაშორისო სტანდარტები შემუშავებულია კონსენსუსის საფუძველზე და შემოღებულია გამოსაყენებლად  სხვადასხვა დაინტერესებული ჯგუფების მიერ.

ბიზნესის შედეგიანობის

გასაუმჯობესებლად

უვნებელი სურსათის მისაწოდებლად

ეკოლოგიურად სუფთა და უსაფრთხო გარემოს შესაქმნელად

ტრენინგები

როგორც ბრიტანული, ორ ნახევარ საუკუნეზე მეტი ისტორიის მქონე ორგანიზაციის, Lloyd's-ის ოფიციალური პარტნიორი საქართველოში, ჩვენ გთავაზობთ Lloyd's-ის ლონდონის აკადემიის მიერ მომზადებულ სატრენინგო პაკეტებს, რომლებიც ცნობილია, როგორც შედეგზე ორიენტირებული ტრენინგები და აღიარებულია IRCA (სერტიფიცირებული აუდიტორების საერთაშორისო რეგისტრი) მიერ.

ხარისხის მენეჯმენტის

სისტემები

ბიზნესის გაუმჯობესება

სურსათის უვნებლობა

შრომის ჰიგიენა და

უსაფრთხოება

გარემოს მენეჯმენტი და ენერგოეფექტურობა

ინფორმაციის უსაფრთხოება

bottom of page