top of page

ვებინარი სურსათის უვნებლობის კულტურის სრულყოფის შესახებ

2020 წლის 2 ივლისს თბილისის დროით 17:00 საათზე ბრიტანული ორგანიზაცია "Lloyd's Register" -ის ორგანიზებით ჩატარდება ვებინარი სურსათის უვნებლობის კულტურის სრულყოფის შესახებ.

ვებინარს წარუძღვებიან დარგის გამოცდილი ექსპერტები და ისაუბრებენ ისეთ თემებზე, როგორიცაა:

  • რატომ არის სურსათის უვნებლობის კულტურა მნიშვნელოვანი?

  • სურსათის უვნებლობის კულტურის არტეფაქტები;

  • სურსათის უვნებლობის კულტურის სრულყოფის მოდულები;

  • სურსათის უვნებლობის კულტურის მნიშვნელობა COVID 19-ის პანდემიის დროს.

ვებინარში მონაწილეობისთვის აუცილებელია რეგისტრაციის გავლა

ვებინარის ბოლოს იქნება კითხვა პასუხის რეჟიმი.

ვებინარი გაგრძელდება 1 საათის განმავლობაში.

 

ISO Consulting - Professionals for Professionals

კატეგორიები

HACCP ქოუჩის პროექტი

შესანიშნავი შესაძლებლობა HORECA სექტორში ჩართული ორგანიზაციებისთვის, რათა დანერგონ HACCP სისტემა საკუთარ ობიექტზე. პროექტის 80% დაფინანსებულია USDA-ს მიერ. 

ჩვენი მომსახურება

საერთაშორისო სტანდარტები

საერთაშორისო სტანდარტები შემუშავებულია კონსენსუსის საფუძველზე და შემოღებულია გამოსაყენებლად  სხვადასხვა დაინტერესებული ჯგუფების მიერ.

ბიზნესის შედეგიანობის

გასაუმჯობესებლად

უვნებელი სურსათის მისაწოდებლად

ეკოლოგიურად სუფთა და უსაფრთხო გარემოს შესაქმნელად

ტრენინგები

როგორც ბრიტანული, ორ ნახევარ საუკუნეზე მეტი ისტორიის მქონე ორგანიზაციის, Lloyd's-ის ოფიციალური პარტნიორი საქართველოში, ჩვენ გთავაზობთ Lloyd's-ის ლონდონის აკადემიის მიერ მომზადებულ სატრენინგო პაკეტებს, რომლებიც ცნობილია, როგორც შედეგზე ორიენტირებული ტრენინგები და აღიარებულია IRCA (სერტიფიცირებული აუდიტორების საერთაშორისო რეგისტრი) მიერ.

ხარისხის მენეჯმენტის

სისტემები

ბიზნესის გაუმჯობესება

სურსათის უვნებლობა

შრომის ჰიგიენა და

უსაფრთხოება

გარემოს მენეჯმენტი და ენერგოეფექტურობა

ინფორმაციის უსაფრთხოება

bottom of page