top of page

ტრენინგების სერია: "HACCP პრინციპები, ინტერპრეტაცია და გამოყენება HoReCa სექტორისთვის"

საქართველოს მთავრობის 2019 წლის 26 აგვისტოს #173 დადგენილებაში შესული ცვლილებების შესაბამისად, 2021 წლის პირველი ივნისიდან საქართველოში, HoReCa სექტორში რეგისტრირებული ნებისმიერი ბიზნესოპერატორი, რომელიც ახორციელებს სურსათის გადამუშავებას ან მიწოდებას (რესტორნები, სასადილოები, კაფე-ბარები და სხვა), ვალდებულია დანერგოს HACCP სისტემა.


USAID-ის სოფლის მეურნეობის პროგრამა და USAID-ის ეკონომიკური უსაფრთხოების პროგრამა HoReCa სექტორის წარმომადგნელებს სთავაზობს 2-დღიანი ონლაინ ტრენინგების ციკლს თემაზე: "HACCP პრინციპები, ინტეპრეტაცია და გამოყენება HoReCa სექტორისთვის".


ტრენინგები ჩატარდება 2021 წლის მაის - ივნისის თვეებში HoReCa ინდუსტრიაში მოღვაწე ბიზნესებით დაკომპლექტებული 10 ჯგუფისთვის.


დამსწრეთა რაოდენობა შეზღუდულია (მაქსიმუმ 15 ბიზნესიპერატორი ერთ ტრენინგის კურსზე).


ტრენინგზე დასწრების მსურველებს გთხოვთ შეავსოთ თანდართული ფორმა და გადმოაგზავნოთ შემდეგ მეილზე: t.lukashvili@bhg.ge


გადმოწერეთ თანდართული ფორმა:

Monitoring data collection form _HORECA
Download • 22KB





შერჩევის შემთხვევაში, დაგიკავშირებით და გაცნობებთ ტრენინგის ზუსტ თარიღს და სხვა დეტალებს.


ტრენინგი სრულად დაფინანსებულია HoReCa სექტორის (რესტორნის, კაფე-ბარის, სასტუმროს სამზარეულოს, ან სხვა საზ. კვების ობიექტის) თანამშრომლებისთვის, რომლებიც ოპერირებენ შემდეგ რეგიონებში:

  • აჭარა

  • იმერეთი

  • კახეთი

  • სამეგრელო

  • სამცხე-ჯავახეთი.

შენიშვნა: თითო ორგანიზაციიდან დაიშვება მხოლოდ 1 მონაწილე. რეკომენდირებულია სამზარეულოში სურსათის უვნებლობაზე პასუხისმგებელი პირი.


კურსის შინაარსი:

  • HACCP სისტემის საფუძვლები;

  • წინასწარი პროგრამები (PRPs) და კანონმდებლობა;

  • საფრთხის ანალიზის მოსამზადებელი ეტაპები;

  • საზ. კვების ობიექტის საფრთხის ანალიზი;

  • საზ. კვების ობიექტის HACCP გეგმის შემუშავება;

  • ვალიდაცია და ვერიფიკაცია;

  • HACCP სისტემის შენარჩუნება;

  • კურსის მიმოხილვა.


კურსი ჩატარდება ვირტუალურ ფორმატში ZOOM-ის პლატფორმის გამოყენებით.


ტრენინგის მონაწილეებს მოეთხოვებათ უზრუნველყონ:

  • კომპიუტერი, უწყვეტი ელ.ენერგიით და ინტერნეტით;

  • ვიდეო კამერა;

  • დინამიკები/ ყურსასმენები;

  • მიკროფონი;

  • სამუშაო მაგიდა პრაქტიკული სავარჯიშოების შესასრულებლად.

ტრენინგის დასასრულს ყველა მონაწილე მიიღებს:

  • ტრენინგის მასალას, სავარჯიშოების და სახელმძღვანელოს ჩათვლით

  • HACCP ტრენინგის გავლის დამადასტურებელ სერტიფიკატს.


ტრენერები:

ტრენინგის პროგრამა შემუშავებულია ბრიტანული კომპანია Lloyd's Register-ის მიერ.

ტრენინგს კითხულობენ Lloyd's-ის ავტორიზებული ტრენერები:

  • ივანე დიდბერიძე - ISO/FSSC 22000, ISO 9001 და ISO 45001 წამყვანი აუდიტორი, რომელსაც გააჩნია ISO სტანდარტების დანერგვის და აუდიტების ჩატარების 17 წლიანი გამოცდილება;

  • გვანცა ქორაია - ქიმიური და ბიოლოგიური ინჟინერიის მაგისტრი, ISO/FSSC 22000 და BRCGS წამყვანი აუდიტორი;

  • ქეთევან წულაია - საკვები პროდუქტების ბიოტექნოლოგიის მაგისტრი, ISO/FSSC 22000 და BRCGS წამყვანი აუდიტორი.


 

ISO Consulting - Professionals for Professionals

136 views

კატეგორიები

HACCP ქოუჩის პროექტი

შესანიშნავი შესაძლებლობა HORECA სექტორში ჩართული ორგანიზაციებისთვის, რათა დანერგონ HACCP სისტემა საკუთარ ობიექტზე. პროექტის 80% დაფინანსებულია USDA-ს მიერ. 

ჩვენი მომსახურება

საერთაშორისო სტანდარტები

საერთაშორისო სტანდარტები შემუშავებულია კონსენსუსის საფუძველზე და შემოღებულია გამოსაყენებლად  სხვადასხვა დაინტერესებული ჯგუფების მიერ.

ბიზნესის შედეგიანობის

გასაუმჯობესებლად

უვნებელი სურსათის მისაწოდებლად

ეკოლოგიურად სუფთა და უსაფრთხო გარემოს შესაქმნელად

ტრენინგები

როგორც ბრიტანული, ორ ნახევარ საუკუნეზე მეტი ისტორიის მქონე ორგანიზაციის, Lloyd's-ის ოფიციალური პარტნიორი საქართველოში, ჩვენ გთავაზობთ Lloyd's-ის ლონდონის აკადემიის მიერ მომზადებულ სატრენინგო პაკეტებს, რომლებიც ცნობილია, როგორც შედეგზე ორიენტირებული ტრენინგები და აღიარებულია IRCA (სერტიფიცირებული აუდიტორების საერთაშორისო რეგისტრი) მიერ.

ხარისხის მენეჯმენტის

სისტემები

ბიზნესის გაუმჯობესება

სურსათის უვნებლობა

შრომის ჰიგიენა და

უსაფრთხოება

გარემოს მენეჯმენტი და ენერგოეფექტურობა

ინფორმაციის უსაფრთხოება

bottom of page