top of page

ტრენინგი “ჰიგიენა და სურსათის უვნებლობა“

„საქართველოს ტურიზმისეროვნული ადმინისტრაციის“ ორგანიზებით დაიწყო ტრენინგების სერია “ჰიგიენა და სურსათის უვნებლობა“. ტრენინგის მიზანია შიდა ტურიზმის ხელშეწყობა, კვებითი მომსახურების ხარისხის გაუმჯობესება და განკუთვნილია როგორც განთავსებისა და კვების ობიექტების წარმომადგენელთათვის, ასევე ტურიზმის სექტორში დასაქმების მსურველთათვის.


ტრენინგი სრულად დაფინანსებულია შემდეგ რეგიონებში რეგისტრირებული ბიზნეს ოპერატორებისთვის:

  • ქ. თბილისი - 18 - 19 აპრილი;

  • იმერეთის რეგიონი - 27 - 28 აპრილი

  • კახეთის რეგიონი - 18 - 19 აპრილი

ტრენინგის ძირითადი თემატიკები:

  • ინფრასტრუქტურის მოწყობა;

  • ჰიგიენის ნორმები;

  • რეცხვა-დეზინფექციის პროცედურა;

  • სურსათის უვნებლობა;

  • ალერგენების მართვა;

  • სამუშაო ინსტრუქციები;

  • საკანონმდებლო მოთხოვნები;

ტრენინგი ჩატარდებავირტუალურ ფორმატში, Zoom-ის მეშვეობით.

მონაწილეთა რაოდენობა შეზღუდულია.

ტრენინგზე მონაწილეობისმისაღებად აუცილებელია ონლაინ რეგისტრაცია.




დამატებითი კითხვებისშემთხვევაში დაგვიკავშირდით:

 

ISO Consulting - Professionals for Professionals

კატეგორიები

HACCP ქოუჩის პროექტი

შესანიშნავი შესაძლებლობა HORECA სექტორში ჩართული ორგანიზაციებისთვის, რათა დანერგონ HACCP სისტემა საკუთარ ობიექტზე. პროექტის 80% დაფინანსებულია USDA-ს მიერ. 

ჩვენი მომსახურება

საერთაშორისო სტანდარტები

საერთაშორისო სტანდარტები შემუშავებულია კონსენსუსის საფუძველზე და შემოღებულია გამოსაყენებლად  სხვადასხვა დაინტერესებული ჯგუფების მიერ.

ბიზნესის შედეგიანობის

გასაუმჯობესებლად

უვნებელი სურსათის მისაწოდებლად

ეკოლოგიურად სუფთა და უსაფრთხო გარემოს შესაქმნელად

ტრენინგები

როგორც ბრიტანული, ორ ნახევარ საუკუნეზე მეტი ისტორიის მქონე ორგანიზაციის, Lloyd's-ის ოფიციალური პარტნიორი საქართველოში, ჩვენ გთავაზობთ Lloyd's-ის ლონდონის აკადემიის მიერ მომზადებულ სატრენინგო პაკეტებს, რომლებიც ცნობილია, როგორც შედეგზე ორიენტირებული ტრენინგები და აღიარებულია IRCA (სერტიფიცირებული აუდიტორების საერთაშორისო რეგისტრი) მიერ.

ხარისხის მენეჯმენტის

სისტემები

ბიზნესის გაუმჯობესება

სურსათის უვნებლობა

შრომის ჰიგიენა და

უსაფრთხოება

გარემოს მენეჯმენტი და ენერგოეფექტურობა

ინფორმაციის უსაფრთხოება

bottom of page