top of page

ტრენინგი “ჰიგიენა და სურსათის უვნებლობა“

„საქართველოს ტურიზმისეროვნული ადმინისტრაციის“ ორგანიზებით დაიწყო ტრენინგების სერია “ჰიგიენა და სურსათის უვნებლობა“. ტრენინგის მიზანია შიდა ტურიზმის ხელშეწყობა, კვებითი მომსახურების ხარისხის გაუმჯობესება და განკუთვნილია როგორც განთავსებისა და კვების ობიექტების წარმომადგენელთათვის, ასევე ტურიზმის სექტორში დასაქმების მსურველთათვის.

ree

ტრენინგი სრულად დაფინანსებულია შემდეგ რეგიონებში რეგისტრირებული ბიზნეს ოპერატორებისთვის:

  • ქ. თბილისი - 18 - 19 აპრილი;

  • იმერეთის რეგიონი - 27 - 28 აპრილი

  • კახეთის რეგიონი - 18 - 19 აპრილი

ტრენინგის ძირითადი თემატიკები:

  • ინფრასტრუქტურის მოწყობა;

  • ჰიგიენის ნორმები;

  • რეცხვა-დეზინფექციის პროცედურა;

  • სურსათის უვნებლობა;

  • ალერგენების მართვა;

  • სამუშაო ინსტრუქციები;

  • საკანონმდებლო მოთხოვნები;

ტრენინგი ჩატარდებავირტუალურ ფორმატში, Zoom-ის მეშვეობით.

მონაწილეთა რაოდენობა შეზღუდულია.

ტრენინგზე მონაწილეობისმისაღებად აუცილებელია ონლაინ რეგისტრაცია.




დამატებითი კითხვებისშემთხვევაში დაგვიკავშირდით:

ISO Consulting - Professionals for Professionals

Comments


კატეგორიები

ჩვენი მომსახურება

საერთაშორისო სტანდარტები

საერთაშორისო სტანდარტები შემუშავებულია კონსენსუსის საფუძველზე და შემოღებულია გამოსაყენებლად  სხვადასხვა დაინტერესებული ჯგუფების მიერ.

ბიზნესის შედეგიანობის

გასაუმჯობესებლად

უვნებელი სურსათის მისაწოდებლად

ეკოლოგიურად სუფთა და უსაფრთხო გარემოს შესაქმნელად

ტრენინგები

როგორც ბრიტანული, ორ ნახევარ საუკუნეზე მეტი ისტორიის მქონე ორგანიზაციის, Lloyd's-ის ოფიციალური პარტნიორი საქართველოში, ჩვენ გთავაზობთ Lloyd's-ის ლონდონის აკადემიის მიერ მომზადებულ სატრენინგო პაკეტებს, რომლებიც ცნობილია, როგორც შედეგზე ორიენტირებული ტრენინგები და აღიარებულია IRCA (სერტიფიცირებული აუდიტორების საერთაშორისო რეგისტრი) მიერ.

ხარისხის მენეჯმენტის

სისტემები

ბიზნესის გაუმჯობესება

სურსათის უვნებლობა

შრომის ჰიგიენა და

უსაფრთხოება

გარემოს მენეჯმენტი და ენერგოეფექტურობა

ინფორმაციის უსაფრთხოება

bottom of page